Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Familjen är komplett igen ♡

I fredags vaknade jag och kände, Jaaa! Idag ska jag få krama och träffa mina stora kids igen :-) Efter att de varit hos sin mormor en vecka. Vi åkte vid 9.30 mot Fullerö Handel där vi bestämt möte med min mamma, hennes man och kidsen. Vi var på plats 15 minuter innan bestämd tid så vi hann gå runt och titta lite (sådan far sådan son, båda med händerna i fickorna, coola, hihi)

IMG_1060 IMG_1089

IMG_1120

Och när kidsen kom var det total kärlek, vi kramades och kramades. Härligt verkligen! Och lilleman visste inte vad han skulle ta vägen, för han blev såå glad att se sina storasyskon igen  ♡ ♡ ♡  LYCKA! Stora kidsen kunde säkert ha stannat hos sin mormor minst en vecka till för de hade haft det toppen, bara gjort massa roliga saker som de berättade massor om. Men nu är det skönt att ha dem hemma igen. Vi fikade inne på cafeet, gick runt och shoppade bland alla fina saker och sen for vi hemåt, men först så sa vi hejdå till min mamma och hennes man och vinkade av dem :-)

Kan rekommendera Fullerö Handel i Gamla Uppsala som har massor av inredning för både trädgård och hemmet och ett mysigt café. Ett café med enklare måltider och en liten lekhörna för de minsta.

Fullerö Handel, Uppsala, Café, Inredning, Trädgård  Fullerö Handel, Inredning

Fullerö Handel, Inredning   Fullerö Handel, Inredning

Fullerö Handel, Inredning Fullerö Handel, Inredning

Fullerö Handel, Café Villan Fullerö Handel, Café Villan

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *