Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Gränslös kärlek ♡ ♡ ♡

Vad svårt det är tycker jag att beskriva den kärlek jag känner för mina barn. Jag säger till dem att jag älskar dem och kramar dem typ hela tiden, men räcker det?

Just nu är saknaden enorm efter mina två äldre barn som stannade kvar hos sin mormor och hennes man när jag, sambon och lilleman åkte hemåt i söndags. Men imorgon ska vi möta upp och hämta dem, äntligen! De har haft en toppenvecka i Hälsingland, de har badat, fiskat, åkt båt, varit i Trollska skogen, haft myskväll med film och godis och bara haft det underbart 🙂 Mina finaste barn, ni är mitt allt och kärleken är obeskrivligt stor. Älskar er mest! Kvällen innan vi åkte hem i söndags från stugan så var vi iväg på en kvällspromenad och tog några ”tokiga” hoppbilder, haha 🙂 Jag och mina busungar! KÄRLEK! Och imorgon blir det kramkalas deluxe :-)

DSCN2802 DSCN2803 DSCN2805DSCN2810 DSCN2639

2 reaktioner på ”Gränslös kärlek ♡ ♡ ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *