Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tittut = leende på morgonen

Det spelar verkligen ingen roll om natten varit apjobbig och ungen varit vaken. När man vaknar till detta, tittut lek deluxe och ett stort varmt leende rakt in i mammas hjärta :-) Kärlek! Oftast så är det just så, att hur jobbigt jag än tycker det är på natten och då jag bara vill få min välbehövliga sömn så räcker det med ett leende och en busig blick på morgonen för att få mig på ett underbart humör igen.

Nu var just denna natt inte så jobbig, men det har ju funnits en del…Anton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *