Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Midsommarafton 2014

I vackra Hälsingland firade vi midsommarafton som så många år förr 🙂 Vi åkte upp i vår nya skönhet till bil, de dryga 30 mil som det är till min mamma!! Resan gick helt okej. Äldsta sonen blev lite åksjuk så vi tog det lugnt. Vi kom fram lagom till Englands fotbollsmatch på tv som vi tittade på. Fotbolls-VM nu ju 😉

Igår morse vaknade vi till ett soligt väder och lilleman ville kolla in mormors trädgård, han tog på sig SkipHop ryggsäcken, pappsens glajjor och sina skor. Vi insåg rätt snabbt att, javisst var det sol ute, men kallt! Sen testade jag och dottern min mammas moppe, hur kul som helst ju att köra, toppen 🙂 Och Alex snickrade ihop en midsommarstång och barnen hjälptes åt att klä den.

Traditionen varje år är att vi åker till lilla stadens travbana och träffar barnens morfar och spelar lite på hästar och på chokladhjul. Men i år var det både kallt och blåsigt så mina händer var som isbitar när vi efter några timmar åkte därifrån. På vägen åkte vi förbi min farmors grav och la dit några blommor. Sen dags att åka tillbaka till min mammas hus för att byta om till lite finare kläder, ta den obligatoriska familjebilden, grilla, äta jordgubbstårta, köra 5-kamp, dansa kring midsommarstången och bara vara 🙂

(Tyvärr så har jag de bästa bilderna i min Nikon kamera, men ingen sladd till så jag kan inte ladda över dem till datorn). Jaja, en toppendag hade vi igår hur som helst. Nu, mot nya äventyr, i vår snygga bil!

Midsommarafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *