Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling – Lagnöviken Personliga namnsmycken

Då var det dags för dagens andra tävling :-)

I samarbete med Lagnöviken så tävlar jag ut ett presentkort på 150kr på hemsidan, att shoppa fina smycken för. Kolla in alla fina Namnsmycken som görs i materialet plexi, eller Armbanden med berlock! Det var från denna hemsida jag köpte armbandet jag gav till min guddotter på dopdagen, så här såg det ut

Lagnöviken

Tävling: Skriv en kort kommentar om varför just du ska vinna presentkortet på 150kr. Vinnaren dras på torsdag 12/6 kl 20.00.

Och här nedan ser ni fler smycken som går att beställa :-)

Lagnöviken, a*star, skillnad ska inte synas      Lagnöviken

Lagnöviken

16 thoughts on “Tävling – Lagnöviken Personliga namnsmycken

  1. Klart jag vill vara med och fajtas om presentkortet! Anledning? Jag vill vinna. 😉 Jag vill bära ett av dessa galet snygga smycken med mina barns namn. Tackarrr. :)

  2. Jag vill vinna ett smycke till min underbara mamma som jag försöker trösta å finnas där för nu i all sorg som drabbat familjen. Hon vet vad jag älskar ordspråk så jag skulle hitta ett passande å ge.

  3. Eftersom min man aldrig fattar mina hintar när jag utbrister, åååh, vad fiiiint , kolllaaa…. när jag ser smycken som dessa från Lagnöviken så då får jag väl ta och skaffa ett själv helt enkelt. Hoppas att jag vinner för de är så himlans fina!

  4. Åh vad bra tävling! Hade så gärna vunnit och köpt en fyrstav med namnen på mina fyra bästa vänner som jag hängt ihop med i över 18år ❤️

  5. Varför ska jag vinna? För att jag enbart äger 1 halsband, och ska jag införskaffa nytt så vill jag gärna pryda det med det bästa jag har!

  6. Jag tycker att jag ska vinna för att jag följt Lagnöviken på Instagram hur länge som helst och tycker att deras smycken är ursnygga!!! Mina barn har flyttat hemifrån nu och jag vill gärna ha deras namn på ett armband, så de är med mej jämt!

  7. Jag skulle vilja vinna för att ge ett fint smycke till min söta systerdotter. Att hon kom har verkligen varit det enda positiva det här året <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *