Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling BLISS Sthlm Weave

Då var det dags för dagens första tävling, japp ni läste rätt, det kommer fler lite senare 😉

Amvina, BLISS Sthlm Weave   Amvina, BLISS Sthlm Weave

I samarbete med Amvina AB så tävlar jag ut EN mjuk, skön stickad babyfilt, Weave från BLISS Sthlm.
Weave har ett klassiskt vackert flätmönster med en fin avslutande kant och finns i flera underbara färger.

Tävling: Det ska vara enkelt att tävla tycker jag, så skriv en kort kommentar om varför just du vill vinna denna fina filt från BLISS Sthlm. Vinnaren dras på torsdag 12/6 kl 20.00. LYCKA TILL!

• Färger: Turkos, Cerise, Vit och Grå • Storlek: 110x80cm • 100% bomull • Tvättas i 40 grader.

turquoise1_hres cerise1_hres white1_hres grey1_hres

Vinnaren får välja färg (med reservation för slut i lager)

 

17 thoughts on “Tävling BLISS Sthlm Weave

  1. Dessa filtar är såå fina! Har länge velat ha en grå. Skulle passa för lite kyligare kvällspromenader i sommar.

  2. Åh Henry är tokig i sina filtar och skulle bli så glad för en ännu en i samlingen. Vi tvättar konstant för att se till att alltid ha en filt redo, en grå eller vit skulle passa superb här så vi håller tummar och tår!

  3. Åh, jag hade så gärna velat vinna en sån här filt. Jag har råkat tappa Adrians bb-filt och kan inte riktigt förlåta mig själv, men den turkosa påminner lite om den.

  4. Vilken super fin filt den skulle värma gott en liten bebis som väntas titta ut i årsskiftet när det är som kallast. och vem vill inte hålla sig varm under en filt när när man har svårt att hålla värmen själv.

  5. Min bebis som kikar ut när som helst skulle bli sååå glad att få vinna en mysig filt att värma sig under när sommarkvällarna blir svala eller när höstrusket sätter in och vad passar inte bättre än en filt från BLISS sthlm? :)

  6. Hade gärna velat vinna den till min bästa väns tvillinggossar som är inlagda med rs! De behöver en omfamnande varm å gosig filt!

  7. Åh en så fin filt skulle passa fint när Nils ska sova i vagnen nu i sommar. Mmmm mys tycker Nils om att sova i vagnen med en go filt om sig :)

  8. Den cerisa filten hade passat galant till vår svarta vagn med våran solstråle till dotter i, framförallt under svalare sommarkvällar i sommarstugan.

  9. När det blir svalt en sommarnatt är denna filt ett riktigt kap, den kan värma min lilla buse så att han natten genom kan myse.

  10. Min kusin har fått en liten flicka som föddes 10 veckor för tidigt. Hon har växt på sej ganska bra, men behöver fortfarande lite hjälp att hålla värmen – så en mjuk härlig filt skulle ju vara en superbra present :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *