Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Min lyckodag? :-)

Vilken morgon jag haft. Vaknade upp till riktigt sommarväder med hela 22 grader varmt klockan 07.30!! Lovely!

Sen loggade jag in på Instagram och möttes av ett Grattis, du har vunnit denna tävling. Då visar det sig att jag vunnit en herrklocka från Bromma Blocks där tävlingen gick ut på att fota ett plagg i deras centrum och berätta om det. Sedan att motivera kort vem jag skulle vilja ge en klocka till. Så här var min text till bilden av en regnjacka från Lindex jag tagit:

”Finns många plagg jag behöver, en regnjacka är en av dem. Så att jag kan vara ute och leka med barnen i alla väder. Om jag skulle ha turen att vinna så vill jag ge den fina klockan till min mammas man. För att han är en genomsnäll människa som är värd en fin gåva.” Tack Brommablocks!

Sen loggade jag in precis på Facebook och möttes av:

”Nu är vinnarna i den andra Absolut Torr-tävlingen tävlingen utsedda! Vinnarna inspirerade med sina bilder och motiveringar. Stort grattis till vinnarna som får en var sin goodiebag från Absolut Torr”.

Mitt namn från Instagram stod med: fotohella! Tack Reddville- Tampons for free! Då tävlade jag såhär: Man skulle lägga upp en bild på Instagram på hur jag ser ut när jag är 100% JAG och en liten beskrivning till varför. Och här är mitt bidrag och min motivering: Det här är jag, till 110%, älskar att vara utomhus, leka med barnen, vara vardagsklädd och att spexa framför kameran.

Jag hoppar

Och imorgon är det ”min” dag, då bloggen byter namn och får en ny header. Och det kan ju dyka upp en och annan tävling 😉

2 reaktioner på ”Min lyckodag? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *