Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snart! Nytt namn och header!

Oj, nu är det inte många dagar kvar. På tisdag byter jag namn på denna blogg och en ny fin header kommer jag också att få. Så varför gör jag det här?

Jo, jag firar nämligen något alldeles speciellt på tisdag 10/6 och kommer i samband med det förutom namnbyte och en ny header även att ha några TÄVLINGAR. (ledtråd: något mysigt och något vackert) Spännande, spännande. 😉 All info på tisdag.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *