Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mingel, Apoliva Make Up Studio

Igår var verkligen en toppenkväll. Jag och min vän Mia var iväg på ett event som tidningen Mama ordnat ihop med Apoteket på Apoliva Make Up Studio i Moodgallerian. Vi hade turen att vinna två av platserna som tävlades ut på Instagram till detta VIP-mingel med bubbel, snacks, bli proffssminkad och få en goodiebag. Ja, vi hade verkligen en superbra kväll. Och så trevliga människor!

Apotekets Apoliva Make Up Studio har en Pop Up i Mood Stockholm mellan den 12 maj och 8 juni. Vilket jag tycker är en fantastisk idé, att under en kort period visa upp sina produkter, i detta fallet smink! Så passa på att droppa in och unna dig en professionell makeup och ta del av Apolivas vårlook i make up-sortimentet. Tre unika looker har tagits fram för Apoliva. Pris:150 kronor för en makeup – valfri makeup-produkt på köpet 🙂 Tummen upp för det!

VIP, Mingel, Apoliva Make Up Studio, Apoteket, Mama Makeup Apoliva

Med oss hem fick vi en goodiebag med Body Lotion Passion&Nature vilket är dotterns absoluta favorit både i duschkräm och lotion 🙂 Jag fick också en ögonskugga – Sorbet, jättefin ljusrosa färg. Sen shoppade jag en BB Cream (bara 99kr), samma som jag fick vid makeupen på plats som jag verkligen gillade. Tjejen som sminkade mig kändes verkligen proffsig, kunnig om produkter och jag fick massor av bra tips gällande min hy. Älskar att få tips och råd live istället för att gå i butiker och ”chansa” på att köpa olika produkter och sen inte bli nöjd.

Goodiebag, Apoliva, Apoteket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *