Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Provfilmat för reklam

Hehehe vilken dag vi haft :-) Jag anmälde mig tidigare i veckan till att vara statist i en vinjettfilm som ska sändas i tv till hösten inför Riksdagsvalet. Fick svar rätt omgående med frågan om jag kunde komma idag fredag och provfilma. Javisst svarade jag, skoj, men jag skrev även att jag behöver ta med mina barn då det är stängt på skola/dagis. Vilket var helt okej för dem, de frågade hur gamla mina barn är och undrade om de två stora kidsen också ville provfilma.

Jo men absolut ville de vara med :-) Men jag tyckte det lät lite märkligt att barnen skulle filmas eftersom de sökte personer som skulle kunna föreställa vanliga människor som ska rösta, alltså inte barn! Så hade jag uppfattat det hela, men jag tänkte inte så mycket mer på det. Hursomhelst så fick vi ett litet manus mailat till oss gällande en reklamfilm för mat, va tänkte jag, var det inte en statistroll till en vinjettfilm inför valet?! Jag frågade inte utan vi repade in manuset,  hur roligt som helst 😉

Idag åkte vi alltså in till stan, letade oss fram till adressen vi fått. Kom in och de frågade direkt om Alex kunde börja. Lite nervöst gick han med in och jag hörde genom dörren replikerna han sa och när han presenterade sig själv. Duktiga killen . Sen var det Lovinas tur som fick göra samma sak, duktiga hon .

Sen när hon var klar så var jag beredd att gå in, men då tackade de för att vi kommit och sa att det bara var barnen som var intressanta just till denna reklamfilm om mat. Att de vuxna redan var utvalda. Okej, snopet för mig! Men de tog några foton av mig i allafall. Jag som var så taggad! Hmm, det var ju jag som var ditkallad från början ju, kan de ha blandat ihop oss med några andra tro? För helt plötsligt från att ha trott att det var en liten vinjettfilm menat för mig så blev det provfilmning till riktig reklamfilm för barnen, hihi ja det är bara att hålla tummarna att de väljer just mina barn. Vi väntar med spänning på ett telefonsamtal..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *