Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mysigt event hos ByEngberg

By1

Visar mer bilder än vad jag tänker skriva ikväll. Tröttheten har slagit till och jag måste sova snart :-) Men jag och Lovina var i eftermiddags på ett mysigt litet event i ByEngbergs butik. Det bjöds på massor av gott som var lagat efter recept ur Ebba von Sydows bok, och hon var på plats och signerade sin bok. Lite shopping blev det med :-) Alla dessa små hårrosetter som finns i butiken, så fina. Köpte några som extra present till mitt gudbarn som ska döpas på lördag!

ByEngbergByEngberg  ByEngberg

ByEngberg  ByEngberg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *