Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Schlager, Rosor och glasögon!!

Jösses vad dagarna går snabbt och tack alla ni som skrivit och sagt massa snälla ord om mig efter resultatet av Plankan som jag delade med mig av både på Instagram, här och på FB. :-)

I lördags var det Schlagerfinalen och vi satt klistrade som så många andra. Vi hade laddat upp med chips och godis jag och kidsen, och skrev poäng på vad vi tyckte om klädsel, rösten, låten etc. Personligen så höll jag på Island, Danmark och Finland. Tyckte det var bra låtar. Men förstod att Österrike skulle bli en av dem i toppstriden. Visst, det var också en bra låt, bra röst och låten kommer säkert att spelas varm i radio och garanterat på Pridefestivalen. Tycker det är fantastiskt att Conchita eller Tom som han heter står upp för vad han tycker, att alla ska få vara och se ut hur de vill. Och bli accepterade för det. Ett budskap som ligger rätt i tiden, helt klart! Ja, rätt låt vann ändå :-) Sanna var ju helt underbar, vilken röst och en fin tredje plats :-) Några låtar jag inte förstod mig på: Polen, vad hände där?! Och Armeniens bidrag förstod jag inte heller var alla poäng kom ifrån, och Nederländernas låt kommer jag inte ens ihåg. Jaja, alla är vi olika.

Resultat, Schlagerfinal

Sambon har varit bortrest med jobbet i flera dagar och kom igår eftermiddag hem, med sig hade han presenter till barnen och jag fick superfina rosor, tack älskling

Rosor

Och vad hände idag? Jo, det började med att Anton var lite stökig inatt, vaknade till och skrek, rev i mitt hår… Så imorse när klockan ringde så var han supertrött, jag med. När vi skulle gå till dagis höll han på att somna så vi stannade hemma. Tvättade och tog det lugnt. Han somnade innan lunch och vaknade hungrig. Han klev upp före mig och gick in i köket, jag låg kvar i typ 3 minuter och hörde ett konstigt ljud. Insåg alldeles försent att det var ljudet av mina älskade glasögon som Anton brutit sönder. På något sätt kom han åt dem, vilket jag inte trodde var möjligt, och bröt av dem. Gaahh! Mina glasögon. Min busiga rackarunge.. Som tur var efter mycket letande så hittade jag mina gamla glasögon, så nu slipper jag huvudvärk etc som brukar bli när jag inte använder glasögon tills jag fixar nya. Kanske försäkring täcker?

Glasögon

4 thoughts on “Schlager, Rosor och glasögon!!

  1. Missade alla uppträdanden helt, tittade på en film med min man och missade schlager totalt. Men men tror inte att jag missade något speciellt. =/

    Fina rosor och vilken fin man! Så ska det vara och så ska dom göra. hihi

    1. Inte så många låtar jag kommer ihåg faktiskt, förstår inte riktigt hur vissa bidrag kan komma med :-) Men jag skulle aldrig missa Schlagern. Kram <3

  2. Somnade efter Sanna ….. Fina rosor ….. Ja saker o ting går att ersätta Gå till en optiker de lagar direkt o är billigt Ha en bra dag!

    1. Ja, det var lite synd att det började först kl 21, blev så sent innan röstning och så var klart, tror kl va 00.40 då. Jag ska kolla om jag hittar liknande glasögon någonstans :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *