Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kolla in dessa supermorsor :-)

Sojka & Walles Events, VIP-bloggare

Dessa två härliga människor Sojka och Emelie imponerar på mig. De har nyligen startat Sojka & Walles Events och hade  sin stora pressrelease i lördags. Jag kunde tyvärr inte åka på den eftersom jag hade mammakryssningen att ta hand om :-)

Tjejerna är otroliga entreprenörer, bloggar aktivt om sina liv, driver företag, har många bollar i luften samtidigt och hinner med sina familjer. De söker nu VIP-bloggare. De har redan utsett 11 stycken, blir jag nr 12? Om jag hoppas på det, JAAA! :-)

Vill du också få chansen att bli VIP-bloggare för dem, kolla in deras Facebooksida.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *