Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tips på tävling, Vinn resa till London med Timarco

Det är ju så roligt att tävla och här är en tävling som jag vill vinna 🙂 En weekend till London, tjoho, ja tack!! Jag och mannen på en liten tur, jo men det kan jag se framför mig och det behövs. Bara få vara vi liksom, även fast jag älskar att vi oftast är hela familjen året runt så kan jag sakna att vara bara vi på tu man hand. Vilket brukar hända en gång/år.

Det  jag behöver göra är att svara på en fråga, motivera varför jag vill vinna och köpa en Sloggi bikini och det behövs ju alltid en bikini till sommaren. Så nu är frågan vilken jag ska välja, hmmm, svåra val 😉

Vinn resa till London, Timarco

2 reaktioner på ”Tips på tävling, Vinn resa till London med Timarco

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *