Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dag 4: Vila från Plankan, men…

Dag 4 är här av trettiodagarsutmaningen och idag är det vila med Plankan. Varför det är bra med en vilodag är för att magmusklerna måste få hinna fatta vad som händer :-). Jag kan säga att det känns riktigt rejält att jag har stått plankan kan jag säga, men det är en skön värk i magmusklerna som säger att, JAAA nu är vi på gång!! Jag känner även mer och mer att schemat jag la upp i första inlägget inte riktigt är vad jag kommer att köra efter, sorry! Planka A och C kommer jag att köra, men extrauppgifterna tänker jag ändra på. Lägger ut nytt schema så fort det är gjort.

Tillbaka till planka-vilodagen. Det betyder inte at jag tänker vila från träning utan bara ifrån att träna magen. Idag lägger jag in promenad i rask takt, eller något annat liknande i 20 minuter. Allt kommer i schemat sen. Jag har också börjat att tänka mer på min hållning och istället för att sitta ”ihopkurad” vid matbordet eller vid datorn så försöker jag att sträcka på ryggen och dra bak axlarna.

Vardagsträning finns överallt, på jobbet kan man välja att stå upp vid skrivbordet (om höj och sänkbart bord finns) och höja upp sig på tå och ner igen – upprepa! Eller ta en promenad på lunchen. Ta trapporna, inte hissen! Är man hemma så brukar jag städa, putsa fönster, dammsuga golven och knäskura golven. Eller dansa till musik på radion. Jodå, det finns lite träning där med 🙂

 

”VÅGA VILA FRÅN PLANKAN

FÖR ATT ORKA IMORGON

IDAG = VARDAGSTRÄNING”

al-dancing_p al-handwalking_p al-walking_p

Gottegrisen jag har hittat en favorit i Coops kvarg som jag blandar och rör om med blåbär och hallon, mums! Det minskar sötsuget rejält, för igår då det var dag 3 utan socker var ingen rolig dag. Hade kunnat tryckt en chokladkaka till frukost!! Men jag stod emot och testade kvarg till mellis, och ja, en ny favorit :-). Imorgon kommer en bild på hur Planka C ska göras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *