Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Shoppar loss på Zalando

Hihi, jo jag gillar att shoppa, och jag gillar att fynda. Nu är jag inne på Zalandos sida. Och jag älskar onepiece/bodysuits, speciellt till lilla Anton, så bekvämt och skönt plagg. Bara för honom att hoppa i liksom. Som från märket Joha som jag hittat på Zalando, att ha till sommaren, så söt och härligt material. Måste ha :-) Och det går perfekt att använda dem till pyjamas också, två flugor i en smäll. Skrev om just denna sida vid flera tillfällen i gamla bloggen men vill tipsa igen, för er som missat den :-) Klicka in på bilden för mer info!

Yoha ny

Ooo hittade en till bodysuit, från JoJo Maman Bébé , underbar, eller återigen en från Joha, svårt val!

JoJo Maman Bebe                    Joha body färg

Själv känner jag att nu när jag kommit igång igen med min träning så är det nog dags för lite nyinköp av träningskläder! Läge att köpa nytt när jag använt samma träningskläder läänge ;-). Men det är ju som en djungel, finns måånga olika märken. Men jag har hört bra om Röhnisch och Nike gällande löpartights. Men vad är viktigast att tänka på tro? Och hmm, jag vågar mig nog inte på någon annan färg än svart :-).

Röhnisch    Nike

Svarta brallor, men då kanske man skulle slå till på en färgglad träningströja/linne istället? Har väldigt mycket svart bland mina kläder. Känns som att det är dags för en förändring nu när våren och sommaren närmar sig, kanske denna från Adidas ? Mer färg in i mitt liv :-)

Adidas

Zalando har ett brett och varierat sortiment, förutom kläder till barn och vuxna går det också att hitta skor, accessoarer, allt man behöver till träning och lite till. Och det jag gillar med att shoppa online är när det erbjuds fri frakt och retur. För då blir det som att handla i butik, inga extra kostnader, förutom det du lägger i varukorgen då förstås 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *