Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dag 2: Plankan (vanlig)

Dag 2 är här och dagens övning är Plankan 3x30sekunder. Schemat hittas HÄR. Jag gillar plankan för den stärker mag- och ryggmusklerna samt axlar. Visst, jobbig att göra i början men jag lovar, det blir lättare och det är häftigt när man märker hur länge man orkar stå utan att tänka hur jobbigt det är :-) Barnen hakade på i morse och de gör på lite på sitt sätt 😉 Det viktigaste dock är att ha en så rak kropp som möjligt, alltså inte svanka. Kom igen nu!! KÄMPA!  :-)  

Plankan barnen Plankan söner

Plankan jag2 Plankan jag

 

2 thoughts on “Dag 2: Plankan (vanlig)

  1. Haha det är ju kul att se när barnen försöker härma. Jag bröt fullkomligt ihop i asgarv för ett tag sedan när dottern frågade vad ajg hade gjort på gymmet dagen innan och jag visade henne lite. När jag gjorde armhävningar så skulle hon prova och det enda som rörde sig upp och ner på henne var rumpan men hon var gravallvarlig och körde järnet… Jag kunde liksom inte hålla mig haha

    1. Haha, ja det är så roligt att se när de verkligen försöker, min yngsta tycker det är såå roligt att ”vara med” på sitt sätt. Blir som en extra tyngd på ryggen bara, för mig och de äldre barnen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *