Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Som om inget hade hänt, lilla M i våra minnen ♥

2 månader har passerat sedan lilla M gick bort, knappt 1,5 år gammal. Starka mamma L som har förlorat sin dotter. 2 månader sedan himlen fick en ny liten ängel. Tårarna rinner och jag tänker att livet är orättvist. Barn ska få leva! Läs mer vad jag skrev om detta HÄR. Ofattbart! Och HÄR där jag skriver mer om Hjärtebarnsfonden!

Jag skickar styrka och kramar till dig L med familj ♥. Jag vill tipsa om en låt som en annan mamma i vår grupp har skrivit. En otroligt fin och gripande låt som jag vill dela med mig av.  Lyssna på V i länken nedan ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *