Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mättande lunchtips :-)

Jag skrev om Plankor, mindre socker etc i mitt förra inlägg. Men vad jag också kommer att tänka på denna månad under utmaningen är vad jag stoppar i mig. Jösses, förstå vad mycket ”skit”mat som slunkit ner i min kropp. Så lätt när man är hemma att bara värma en pizzabit i micron, äta snabbnudlar och varma mackor. Och barnen som fått alldeles för mycket halvfabrikat som korv och köttbullar. Behöver göras en del ändringar, men har så taskig fantasi när det kommer till mat. Ska nog komma på en bra lösning!

Dagens mättande lunch ser inte så mycket ut för världen men var överraskande god:

Gröt på fiberhavregryn och bär, 1 portion

1 dl fiberberikade havregryn

2 dl kallt vatten

½ krm salt

1 dl frysta hallon, blåbär, röda vinbär.

Blanda ihop i kastrull, koka upp, koka sedan på svag värme i 4 minuter. Klart. Resultatet blir både lite sött och surt, men det gillar jag :-)

Gröt med bär

One thought on “Mättande lunchtips :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *