Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tips på rolig tävling för barn!

Vilken rolig tävling Ving har nu! En perfekt tävling för er med barn som drömmer om att jobba som reseledare i ett varmt soligt land :-)

Alla barn mellan 10-13 år kan tävla om att bli reseledare till ett av Sunwing Family Resorts i sommar. Hur gör man: Jo, barnet ska berätta hur han/hon skulle vilja arrangera den perfekta semesterveckan, Ving står för resa, boende och mat under en vecka för det utvalda barnet och en förälder. Det vinnande barnet får förverkliga sina planer, kanske är det att ordna skattjakt, vattenlek i poolen eller kanske bygga-sandslottstävling på stranden! Passa på och tipsa era barn om denna tävling!

Läs mer i länken Reseledare Junior om hur ni ansöker till detta :-) Tävlingen avslutas 10/5 av Ving.

VING

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *