Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Enkelt bröd utan jäst, till frukost eller kvällsfika

Idag bjuder jag på ännu ett recept, blev så sugen nu i eftermiddags på nybakat bröd. Hade ingen jäst hemma så det blev enkla frallor med vitlök, utan jäst :-) Och vi åt dessa med bregott och en skiva ost, mums!

6 dl mjöl

1 msk bakpulver

2 msk sirap

2 dl kallt vatten

1 msk olivolja

Lite salt (gärna flingsalt)

(Finhackad vitlök)

Blanda torra ingredienser, blanda i sirap, vatten och olja.

Rulla 8 st bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. (Stick om du vill ner hackad vitlök i bröden)

Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter.

Klart :-)

Bröd

2 thoughts on “Enkelt bröd utan jäst, till frukost eller kvällsfika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *