Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

1,5 år, Våffeldagen, Konstverk..

Idag blir lilleman 1,5 år! Grattis till mitt lilla bus

Anton 18mån

Imorse cyklade vi iväg till BVC och Antons 18 månaders kontroll, han blev godkänd på testerna som bl.a. var att stapla klossar, klottra på papper, ta ur pusselbitar och försöka lägga tillbaka dem. Peka på kroppsdelar som näsa och öra ville han INTE visa att han kunde göra utan satt mest och stirrade fundersamt på BVC Maria när hon frågade honom om det, såg så roligt ut :-) Han vägrade även att prata (i vanliga fall tjattrar han för fullt). Men hon litade på mig när jag sa att han faktiskt kan säga några ord 😉 . Vaccinsticket klarade han av bra, men skrek desto mer när han blev ”tvungen” att ha plåster. Det gillar han inte.. Efter besöket på BVC cyklade vi hem för vila och lunch.

Hämtade Alex, gick till parken, blåste som tusan ute idag men vi var glada för 9 plusgrader i alla fall.

Och det är ju Våffeldagen idag, så ja, vi gjorde våfflor. Gillar detta Recept på våfflor, där man blandar i vispad grädde i våffelsmeten. Till våfflorna åt vi skivade bananer, hallon – och blåbärssylt och grädde. Godast blir det och kladda runt allt på våfflan :-) Måste tipsa om ett annat recept, åt supergod Tacofisk igår! (Använde bara 400g fisk, blandade ner kokt potatis och tog bara en halv tacokryddspåse)

VåfflorVåfflor kladd

Efter middagen kände vi för att konstverka lite, gjorde 18 månaders handavtryck först på Anton. Sen målade vi med vattenfärger och här ser ni resultatet på några av våra konstverk!

 Anton konst 25 mars

Jag konst 25 mars

Alex konst 25mars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *