Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Minecraft utställning!

Vår dag i bilder från utställningen Blockholm – Den fantastiska staden på Arkitektur – och Designcentrum på Skeppsholmen. Läs mer om utställningen HÄR från deras hemsida, eller från mitt tidigare inlägg HÄR :-) Det var verkligen stora ögon på barnen när vi kom dit när de såg denna Minecraft värld. Den var inte så stor, men absolut värd att se. Alex shoppade magneter så nu är vår ytterdörr en Minecraftvärld 😉 . Anton var mest intresserad och nyfiken av alla små minimala hus i Basutställningen – Arkitektur i Sverige, funktion, konstruktion, estetik :-) När vi gick därifrån, letade vi upp en mysig plats i solen och hade lite fikapicknick. Så vackert på Skeppsholmen.

Minecraft Barnen Minecraft figurer  Minecraft jag  Minecraft vy1  Minecraft vy3 Minecraft vy2Minecraft Anton nyfikenMinecraft ute SkeppsholmenMinecraft ute brödernaMinecraft ytterdörr

2 thoughts on “Minecraft utställning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *