Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Räckte inte riktigt till seger…

En vecka full av röster har detta varit. Jag skrev  ju förra veckan om att min blogg var en av fem som hade chans att bli ”Veckans Blogg” på Besökstoppen. Och vilken vecka det har varit. Jag har de flesta dagar varit i topp med några röster mot den som varit på andra plats. Och har haft ett fantastiskt stöd från vänner, läsare, mammagruppen, familjen och fler som har röstat och hejat på mig :-)

Men som ni ser av bilderna så slutade jag på en silverplats, med 12 röster upp till första platsen. Klart det känns lite surt av att vara så nära. Men jag är så glad över allt engagemang hos alla fina människor runtomkring mig så jag är nöjd. Jag är stolt över min andra plats! Vad jag funderar över nu är om jag ska byta mitt bloggnamn, återkommer med mer info och varför 😉

1 2 3

Läs mer HÄR ifall du också vill ta chansen och komma med
på VECKANS BLOGG. Tack och Kram till er alla

 

 

2 thoughts on “Räckte inte riktigt till seger…

 1. Heeej!
  Kände att jag ville skriva till dig…
  Det har ju varit en minst sagt nervkittlande vecka och jag var faktiskt så säker på att du skulle ta hem det så jag till och med hade gjort ett inlägg om det. Som jag såklart fick radera. Jag är förstås jätte glad över att jag vunnit men jag vill också gratulera dig till en hedervärd andraplats.
  Bloggvärlden är underbar och för mig har den inneburit en hel rad nya vänner förutom all inspiration jag får i mitt stora inredningsintresse.
  Tack för en god match..;)
  Kram Katarina

  1. Hej
   Vad gulligt av dig att skriva. Ja vilken vecka det har varit, så härligt med allt stöd och röster vi fick både du och jag. Det har varit väldigt jämnt hela veckan och jag hoppades såklart på vinst men är nöjd över min andra plats.

   Grattis till vinsten :-) och jag håller med dig, bloggvärlden är härlig, så många nya kontakter jag träffat och fina mammabloggare.

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *