Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

bObles – Tumbling Time Event hos Illums Bolighus

Bobles ballonger

Idag var vi på äventyr, jag och min Anton. Vi var inbjudna av Lina och Jenny till deras Tumbling Time event på Illums Bolighus med bObles produkter. bObles som är ett danskt designföretag  tillverkar tummelmöbler formade som glada lekfulla figurer. De har skapat 5 blivande tummelikoner där Lek och ”Den glada kroppen” är utgångspunkten. Det är inte ”bara” produkter – utan en filosofi för barn med tron om att de mår bäst när de rör på sig. Tummelmöblerna stödjer barnens motoriska utveckling och uppmuntrar till kreativ lek och passar bäst för barn mellan 0-6 år. Anton tyckte det var jätteroligt att leka med alla spännande tummelfigurer :-) Och att sen få en helt egen Smakis och få fika majskrokar var toppen!

Bobles kollage

Här ser ni på bild figurerna vi fick leka med idag:

Bobles prislista

Anton hittade en ”elefant” som gick att rulla iväg, så ja han satte av i världens fart genom butiken och kryssade mellan porslinsvaser och glas i olika varianter. Men han parerade bra 😉

Bobles rymling

Med oss hem fick vi en fin goodiebag med gulligt innehåll, stort tack för idag

Bobles goodiebag

7 thoughts on “bObles – Tumbling Time Event hos Illums Bolighus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *