Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mixad blåbärssoppa? ;-)

Vi har sovit mycket idag, jag och min lilla son. Vilket behövdes för jag hade ingen rolig natt, då min mage var i fullt uppror. Ingen aning om varför men det kändes som att jag hade jordens värkar! Fy bubblan. Lite bättre idag, men har inte kunnat äta så mycket :-)

Kl 13.30 mötte jag och Anton upp Lovina vid tunnelbanan för att åka och kolla in hennes nya skola, Om hon väljer att byta, inte bestämt än! Den verkar toppen tycker vi, en friskola med ett helt annat tänk mot den kommunala skolan hon nu går i. Det får bli till att väga för och nackdelar :-)

Väl hemma tog jag ett glas blåbärssoppa för att försöka få i mig nånting och Anton ville direkt smaka, han är så nyfiken på allt, min lilla sötnöt. Oj, vad mumsigt han tyckte att det var

BlåbärsAnton

Delar även med mig av en bild på Lovinas vinst från Melodifestivalen som vi nu hämtat ut, en tävling som ELON anordnade där man fick välja en siffra och sedan ställa sig på den rutan, sen var det ett klassiskt lyckohjul och hon vann stjärnvinsten, en Smoothie Twister från OBH Nordica. Ja, ibland ska man ha tur 😉 Förra året vann hon 2kg Marabou choklad!! Inte så mycket mer som hänt idag, Jo just det, jag har äntligen lyckats knäcka koden och skapa nya kategorier här i bloggen, vilken lycka!! :-) Kram

Mixer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *