Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dagens Look a like

Gillar ju foton och bjuder denna morgon på ett par look-a-likes. Först en bild på mina tre barn, där de vid fototillfället är lika gamla. Visst syns det att de är syskon?

264

Sen kommer här en selfie på mig från när jag var på maskerad för flera år sedan, och jo men jag ser en likhet med Amy Winehouse, eller vad tycker ni? Jag har vid ett tillfälle även varit med i en tidning som look-a-like till Sandra Bullock 🙂 Har just du någon look-a-like, någon som du får höra att du är lik? Berätta gärna.

Amy vs jag

4 reaktioner på ”Dagens Look a like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *