Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Elle Macpherson och Fri frakt!

Blir så glad när man beställer från sidor på nätet och det är både fraktfritt OCH snabb leverans :-) Timarco är en av dessa sidor och ni kanske kommer ihåg att jag nu senast beställde en BH från Elle Macpherson Intimates. Superfin och precis som jag hade hoppats att den skulle vara. Och nej, ni får inte se mig på bild i den 😉 men jag bjuder på en bild av själva bh:n. Snygg eller hur?

BH

2 thoughts on “Elle Macpherson och Fri frakt!

  1. Vilken jäkla snygg bh! Ska ta mig en titt på hemsidan och se om jag hittar något jag med 😀 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *