Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Brio Go Next = vill ha!

På Loppi eventet igår fanns det chans till att vinna superfina barnvagnar, både syskonvagn och vanlig sittvagn. Tänk om vi skulle ha sådan tur, tänkte jag! Så min plan var att vara med i tävlingen, MEN Anton hade annan plan. Han sprang nyfiken runt, runt överallt för att titta in allt spännande på Junibacken och jag sprang svettig efter, puuh! 😉 :-) Så jag tänkte, vi hinner tillbaka för att tävla, men nä jag missade med 5 minuter. Tävlingen var avslutad! Kom försent, attans!!

Varför vi behöver en ny vagn är framförallt för att Anton behöver en, den han sitter i nu har funkat väldigt bra, men den är ärvd efter storasyskonen och är nu hela 9 år gammal och nästan fallfärdig. Vill att min lilla kille ska sitta säkert och bekvämt när vi är ute på promenader OCH tänk då att få chans till att vinna en Brio Go Next , som är en smidig vagn med swivellufthjul, anpassningsbart handtag och bra varukorg med höga kanter. Tänk om Anton skulle ha den turen. Gladare familj skulle ni få leta efter :-) :-) Han skulle få glida fram i den som den lilla prins han är.

imageVagn Brio Go Next

Sufflett med UV-skydd, Avtagbar textil, Ventilationslucka med insektsnät, Ergonomisk och förfinad design, En snygg, smart och smidig vagn. Helt enkelt vad en liten kille som Anton behöver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *