Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Med i tidningen + Kaatach!

Jag skrev för ett tag sedan om att barnen skulle få testa nya experiment på Tom Tits Experiment. Igår kom tidningen LT i lådan med reportaget om oss, finfina bilder, ett helt mittuppslag blev det  :-) Läs mer om vår dag i mitt tidigare inlägg som Testfamilj HÄR!

Tom3 Tom2 Tom1

Igår lekte vi loss på Kaatach som är ett stort lekland med många olika barnaktiviteter, tex rullande klättervägg, köra egen bil, discorum, rutschkanor, pingis, klätterbanor, megastora lego och mer. Och från april så är det även öppet utomhus på deras Minitivoli  :-)

Kaatach2Kaatach1  Kaatach3

Så har ni vägarna förbi dessa två ställen, besök dem :-)

Kram, önskar er alla en fin lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *