Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Idag går mina tankar till L med familj

Idag går mina tankar till familjen som förlorade sin dotter den 7/2-2014. Lilla M som var en kämpe in i det sista, men som förlorade kampen då hennes hjärta inte orkade mer. En stark, glad liten tjej som nu är en fin ängel. Idag går tankarna till hennes familj då det är begravning för M. Det kommer att bli en tuff dag. Jag tänker lite extra på dig L, en mamma som har klarat av mer än någon annan jag vet, en mamma som alltid kommer att ha en plats i vår mammagrupp, jag skickar styrka och kärlek till dig idag och ljus kommer att tändas från oss i mammagruppen idag, ljus som lyser för M 

”Varje dag drabbas ca 3 barnfamiljer i Sverige av beskedet: ert barn har fötts med hjärtfel.. Det var det som drabbade fina L och hennes familj,  Lilla M, en liten kämpe, men vars hjärta inte orkade mer. Mina tårar rinner och det är så orättvist. Hon blev en ängel vid bara 1 år och 4 månaders ålder. Och om ni som jag vill hjälpa till, kolla in Hjärtebarnsfonden och stöd fonden. Alla gåvor, stora som små, gör att de kan stödja livsviktig forskning och stötta hjärtsjuka barn och deras familjer”.

105186

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *