Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Inget jobb/parken/tvättstuga

Dagen började med att telefonen ringde, det var från jobbet där jag var på intervju förra veckan. Haha, blev nervös! Tyvärr så hade arbetsgivaren dragit tillbaka den utlysta platsen så det blev inget, men det är någon mening med det också. Men jag kämpar på, håller på för fullt med att planera och styra upp mammakryssningen som vi ska på i maj. Vi är nu 31 mammor som är anmälda. Ooo vad jag vill syssla med detta, jämt, så roligt 🙂 Någon med jobbtips? 😉

Brrr, idag var det kallt ute, blåste så isiga vindar. Men vi trotsade vindarna och tog oss till öppet hus på förhoppningsvis Antons blivande dagis. Vi missade ju syskonförturen med 5 veckor, vilket känns surt. Men vi hoppas ändå på att få en av de två sista platserna till april, håller alla tummar 🙂 Anton trivdes som fisken i vattnet och sprang runt och tittade och lekte – spännande!

Sen hängde vi lite i parken innan vi gick hem för lunch, film (Det regnar köttbullar) och tvättstugan 🙂

Barn i parken

Trevlig kväll önskar jag er alla och missa inte tävlingen om bäddset från Bliss-Sthlm , vinnaren dras imorgon kl 12!

2 reaktioner på ”Inget jobb/parken/tvättstuga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *