Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vår dag idag ♡ ♥

Hej och godmorgon

Solen skiner och det är lördag. Men inte vilken lördag som helst :) Utan det är vår 12 årsdag  ♡

12 år har gått sedan vi var på den lokala krogen i glada Hudik, jag skulle egentligen inte gått ut den kvällen och sambon brukade inte hänga just där. Men ödet gjorde att vi var där båda två den kvällen. Visst, vi hade druckit många öl och jag sluddrade säkert när jag pratade 😉 men nånstans kändes den där ”rätta” känslan. Jag bodde redan då i Stockholm men åkte helgen efter också upp till lilla Hudik för att träffa honom. När han mötte mig på tågstationen var jag såå nervös, det pirrade i magen, men jag var kär! Det är svårt att förklara känslan i detalj men det blev KÄRLEK  ♡  Och nu är vi här, 12 år senare, 3 underbara barn, stark kärlek och familjeliv Deluxe. Vi är som personer väldigt olika men hittade varandra, har lärt oss om varandra och ja, jag älskar denna man mer än nånsin  ♡ ♥

Vi, dåFamiljen

FamiljeFoton: photobyjenny.se

4 reaktioner på ”Vår dag idag ♡ ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *