Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag i mitt liv…

Hej hopp alla fina

Torsdag idag, planen var att gå till öppna förskolan men nä!! Vi stannade hemma och kröp ner i sängen istället i morse och somnade om, jag och min minsting. Så mysigt så 🙂 Nysnö har ju fallit under natten och minstingen vaknade med rödsprängt, vattnigt öga tidigt i morse. Kan vara bra vara hemma då ifall det är på gång, ögoninflammation. Skulle kännas skönt att få vara friska nångång snart faktiskt..

Mitt på dagen tog vi oss ut och mot skolan där det var utvecklingssamtal för 8 åringen Alex, det gick bra och han kände sig väldigt stolt efter allt beröm han fick från lärarna. Framförallt att han är så ödmjuk, mitt lilla hjärta 🙂 Vi är också stolta, självklart. Men det är vi över våra barn, varje dag <3

Lille Anton älskar att dansa, vilket han ville visa oss lite extra idag, sötnosen, när han klättrade upp på en ”plåtlåda” han hittade ute och shejkade loss 🙂 Han stannar också alltid i varenda pyttelilla vattenpöl han hittar och står och trampar och plaskar, varje dag, hihi 🙂

Anton1 Anton2

Jag kollade mailen när vi kommit hem igen och jag blev så glad, mina tårar rann av lycka, min dotter har kommit in på en annan skola. Skolan hon går i nu är bra, men klassen hon går i är rörig och jag vill inte gå in på allt som är och sker. Men vi måste kolla upp den nya skolan också, såklart! Vi kan inte bara byta. Och imorgon ska hon iväg på ytterligare en skola för att göra ett dansprov.

Jag vill mina barn så väl, jag älskar dem mest av allt i hela denna världen (sambon med såklart 😉

Kram för idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *