Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bättre idag…

Jag gick och la mig i bra tid igår och mår faktiskt bättre idag.  Inte lika mycket förkylning i kroppen, som det känns. På väg hem från öppna förskolan nu där vi har hängt idag, jag och lilleman :-)

Nu till en super skojig sak. Idag kommer jag att lägga ut en till tävling med ett superpris, missa inte den :-) Något för hela familjen!!

Kram

En reaktion på ”Bättre idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *