Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En krasslig trebarnsmamma :-(

Dagen började så bra med att jag var iväg på en jobbintervju inne i stan. Supernervös var jag, vet inte varför. Kanske för att jag inte är van att springa på intervjuer, 3 år sedan sist. Men jag tycker det gick bra, känslan var positiv när jag gick därifrån. Arbetstider och lön var också helt okej, men det är klart, tänk att hitta ett jobb där man slutar 15 eller 16 på dagarna, rena drömmen! Men man kan inte få allt här i världen :-) Och härlig sol var det idag med, blå himmel och en liten känsla av att våren närmar sig.

På vägen hem igen kände jag förkylningskänslan komma över mig, och det snabbt. Så nu sitter jag här alldeles ynklig och är frusen, har ont i alla leder, ont på huden och ont i halsen. OGILLA! För när en mamma är sjuk så ska hon ändå orka allt. Det ska lagas mat, plockas undan, leka i parken och idag ville barnen ha med sig picknick.

Men det är nog så, man tänker bort det onda och försöker bete sig normalt. Någon övernaturlig kraft som gör att man orkar vara tipptopp morsa i alla fall.. Knaprar Strepsils! Men nu är den här trebarnsmamman gråtfärdig och ska ställa sig i en varm, varm dusch. LÄNGE! Sen blir det soffläge så fort barnen har lagt sig med en kopp te och vem vet, kanske lite god glass med :-) .. Och imorgon är jag frisk, för då väntar öppna förskolan, basketträning för dottern, läxläsning och de vanliga vardagssysslorna. (Och jo, jag har en sambo, men han jobbar väldigt mycket i perioder och just nu är en sån)

Tänk om vi hade haft ett badkar… VILL HA, VILL HA!

Alla husmorstips tas gärna emot, allt för att bli frisk, NU 😉

3 thoughts on “En krasslig trebarnsmamma :-(

  1. Ingefära! Massor med ingefära! Vitlök, chili och sånt som får dig att svettas utan fysisk ansträngning, typ ånga och liknande :) INGET FEBERNEDSÄTTANDE! Krya krya på dig, fina du! Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *