Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling hos mig :-)

Enkelt ska det vara tycker jag, inga krångliga tävlingar här inte :-) Och nu är det dags för en tävling. Jag är glad att jag får ha den i samarbete med Amvina/BLISS-Sthlm

.imageimage

BLISS-Sthlm lanserar nu en ny kollektion, BLISS Bedding med klassiskt mönstrade bäddset, ett mönstrat lakan och ett dubbelsidigt spjälskydd för de minsta. De nya sängkläderna finns i fyra färger i härligt mjuk Oeko-Tex certifierad bomull (innebär att det inte innehåller några ämnen som är farliga för hud och hälsa) i sött smårutigt och småprickigt.         BLISS Bedding finns i 4 färger,

Placid Blue,                        Pink Rose,                           Cosmic Latte,                        Slate Grey

bed1 bed2 bed3 bed4

Vilken är just Din favorit?                                                                                                                                                                                            Du har chansen att vinna ett bäddset (påslakan/örngott) + lakan från BLISS! (värde ca 558 kr) nu i samband med deras lansering av bäddset.

Skriv vilken färg just du har som favorit i ett inlägg här nedanför, Blue, Rose, Latte eller Grey :-)

Tävlingen avslutas kl 12.00 den 27/2 och jag utser vinnaren genom lottdragning.

För en extra chans i lottdragningen vill jag att du även delar tävlingen på din Facebook sida eller blogg. Glöm inte att ange i vilket namn/blogg du har delat den i :-)

Om vinnaren inte hört av sig till mig inom en vecka utser jag en ny.

Lycka till :-)

>–>–>–>Vinnaren är utsedd<–<–<–
GRATTIS STINA NILSSON, kontakta mig så fort du kan på mailen med dina adressuppgifter :-)

imageimageimage

47 thoughts on “Tävling hos mig :-)

 1. Vad svårt det var att välja bland dessa snygga färger.
  Men tror det får bli grey så både min dotter och kanske fler barn ska kunna få njuta av detta urläckra bäddset.

 2. Åh va fint. Är gärna med och hoppas på ”Rose” till yngsta dottern. Hon har fått ärva alla storasysters bäddset, ekonomiskt & bra men det hade vart kul om hon fick ett eget & nytt :)

  Delat tävlingen på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag :)

 3. Grey slate passar mig bäst. De ljuvliga små är extra söta mot en enhetlig lite mörkare bakgrund. Och jag älskar prickar!

 4. Klart att min lilla tjej ska ha ett rosa 😀

  Hon är pappas lilla prinsessa och jag vill gärna ha mycket rosa i hennes första egna rum..

 5. Jag är med! blå är favoriten, Henry lär sova i sin spjälsäng ett bra tag till och då den står i vårt sovrum så är det ju extra kul när stjärnorna matchar resten av inredningen :) Henry är dessutom galen i filtar så han skulle bli såå glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *