Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hurra, min födelsedag men oxå tråkigheter..

För 36 år sedan föddes jag, det var väldigt tidigt en söndagsmorgon och kvällen innan hade Björn Skifs vunnit Melodifestivalen med ”Det blir alltid värre framåt natten” :-) (Det var nog precis så min mamma kände den natten, hehe).

Morgonen började underbart med skönsång från familjen och frukost på sängen, det blev både croissanter och wienerbröd, mums! De stora barnen traskade mot skolan och jag och lilleman gick till öppna förskolan. Han älskar verkligen att vara där. Så många roliga bilar som finns där. Han kan leka läänge med bilar/flygplan/bussar :-).

Kyrkis

Efteråt tog vi en sväng med tunnelbanan in till stan för att lämna tillbaka min glittriga klänning jag inte kom i, som egentligen skulle ha klätt min kropp på Mellofesten i lördags :-) Jag inhandlade också några alla hjärtans dag presenter till min fina familj. Älskar sånt, att överraska och göra andra glada.

Hursomhelst, nu kommer det tråkiga som hände; sambon ringde när vi var på stan och berättade att det varit inbrott i vårt förråd. Usch, ogillar starkt!!! :-( Känns inte alls skoj att någon har klippt upp låset och rotat bland våra grejer. Jag tror att han/den/hon/de gav upp rätt snart då de bara hittade barnkläder, julpynt och porslin.. Vet att grannen blev utsatt också. Usch!!

Lås

Kvällen fortsatte i alla fall bra med supergod middag, rosor från sambon, mumsig efterrätt och fin chokladask i present från barnen. Jag fick också en handkräm från Body Shop. Älskar er mest, och tack även till alla er andra som grattat mig idag :-) Kram

Rosor

 

2 thoughts on “Hurra, min födelsedag men oxå tråkigheter..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *