Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Semlor

Jag är väldigt svag för godsaker, oj det finns så mycket gott här i världen. En stor favorit så här års är semlor. Förra året testade jag minisemlor. I år har jag bakat efter Matstugans recept. De blev inte lika fina som hennes men supergoda!!
Här en tjusig bild på mästerverken :-)
Semlor
Oj, glömde visst florsocker, men, men det är smaken som är det viktiga <3 :-).

 

3 thoughts on “Semlor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *