Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Laddar för Festivalkväll

Hej hopp igen

Ni har väl inte missat att Coop har gjort en rolig quizapp som heter Festivalfajten där man utmanar sig själv eller andra i schalgerkunskap och dessutom kan vinna priser varje dag, som t.ex. matkassar, chips, hörlurar och det fina förstapriset varje dag: två biljetter till Melodifestivalens final i Friends Arena den 8 mars.

För iPhone:https://itunes.apple.com/se/app/festivalfajten/id589376731?l=en&mt=8

För Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=se.coop.festivalfajten.android&hl=sv

Själv har jag blivit bäst 8:a, heja mig!

image

Sen hittade jag en väldigt glittrig/paljettig klänning på stan idag, så nu är frågan, ska jag ha den ikväll eller köra safe på en svart klänning? Det är ju trots allt en Mellofest. Uppdaterar senare mitt val…image

2 thoughts on “Laddar för Festivalkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *