Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sorg och glädje

En dag av blandade känslor har det varit idag. Dottern till en i min mammagrupp gick bort idag. Det gör så ont i mig. Vilken smärta för dem, hennes familj! Helt ofattbart och fruktansvärt. Hon hade en hjärtsjukdom men chocken är total ändå. Den lilla flickan var lika gammal som mitt yngsta barn. Tårarna har runnit i floder och alla mina tankar finns hos hennes familj som jag önskar styrka för att orka, orka ta sig igenom det ofattbara. Skickar kärlek och styrka till er. Himlen har fått en ny liten ängel idag. Kram till dig lilla M

image

 

Det är svårt att tänka på något annat och det känns nästan fel att skriva om roliga saker,

men roliga saker är planerade och  imorgon ska jag och sonen på förmiddagen på Muminkalas hos Lindex, kolla vårens kollektion, fika, shoppa med fin rabatt och förhoppningsvis ha tur i deras utlottning av vinster de kommer att ha.

Och imorgonkväll ska jag få vara med på Allt för föräldrars festivalkväll. Lyckliga jag fick en inbjudan. En kväll sponsrad av Coop med både mat, musik, discokula och mycket annat. En kväll i melodifestivalens tecken. Och jag ska få träffa flera härliga bloggare :-) :-)

Jag har inte lyckats hitta kläder till imorgon eller funderat ut någon frisyr, men det löser sig :-). Uppdaterar med Mellobilder imorgon.

Kram till er alla och ikväll kramar jag mina barn extra länge <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *