Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Att bubbla med nya människor

Erwik Communication

Efter Stockholm Beauty week i onsdags så hade Erwik Communication ordnat med en nomineringsfest inför Lifestyle Awards SwedenVau de Ville. Och det var fantastiskt härligt att komma ut i luften efter att ha varit inne på Beauty week där det var noll airco, haha 😉 Jag och Angela slängde oss ner i utomhussofforna och det blev bubbel i massor, härligt solsken, goodiebag med bland annat innehåll av hårvårdsprodukter från Grazette of Sweden :-) Och bredvid mig satte sig en otroligt trevlig tjej med sin vän, vi pratade på hela kvällen :-) Det är så roligt när man träffar på nya människor så där. Alexandra från Trosa, såå kul att träffa dig!17723108-51F2-4536-A29D-8DF3CA603468ED528D6E-AA45-448D-AE3A-CECCD6891F0EDED403AF-9B97-45DC-AE18-D988F91940B5

Annons

Att hitta produktnyheter på Sthlm Beauty week!

Ja den här veckan har det varit Stockholm Beauty week och jag hann gå dit både på ett lunchseminarium i onsdags och mingel/prisutdelning + efterfest samma kväll :-) En riktigt svettig dag blev det då det var typ 28 grader ute men minst lika varmt inomhus, puuh! Så förstå vad svetten rann på både oss besökare men även alla utställare 😉 Men jag och Angela tog oss runt, pratade, fick testa på nya hudvårdsprodukter, hittade flera spännande nyheter och kollade in prisutdelningen där årets salong och makeup artist utsågs.

Här ser ni bilder på bland annat veganska wraps från Matapoteket, Me Animas ekologiska och svensktillverkade hudvårdsoljor (fick meditationsoljan Serenity med mig hem, den rollas direkt på huden, har en härlig doft av cederträ och hjälper till att skapa en inre balans och att slappna av.) Så ett tips från mig är att kika in deras hemsida för mer info om produkterna :-) Jag var även förbi Juice Beauty, och de hade lyxen att ha en fläkt hos sig så där var det underbart att stå en stund, fick även höra om deras produkter. Andra intressanta märken är Miild, Moana Skincare, Rosenserien, M Picaut, Tan Organic och The Beauty Archive Stockholm Beauty week

Annons

Att se fram emot Sthlm Beauty week!

Stockholm Beauty week

Igår började årets Stockholm Beauty week i Kobstnärshuset men då hann jag inte dit. Men idag ska jag iväg på både ett spännande lunchseminarium och sedan ikväll mingel/prisutdelning. Lite om dagens lunch:

”Morgondagens produkter Idag”
Lunch från Matapoteket. Idag är konsumenten ofta mer påläst än producenten. Produkten måste överleverera för att överleva. Möt personerna bakom Morgondagens produkter Idag. Susanne Liljenberg är serieentreprenören som bla grundat inredningsföretaget Granit och som nu tar skönhetsbranschen med storm med hynE – hudvårdsprodukter som förenklar skönhetsrutinen för den moderna mobila människan med 2 in 1 och 3 in 1 produkter. Tanja Gregersen, grundare av värdens första Svanen-märkta makeup Miild. Grundarna led av allergi och därför är Miild även allergicertifierat och ecocert.”

Och ikväll blir det Sthlm Beauty Prize: ”Beauty Week firar 5 år och kommer att dela ut pris till bästa salong och bästa make-up artist.”

Helt enkelt härligt mingel med prisutdelning. Spännande! :-)

64378478-ED63-4798-9962-38AE3BB9D862

Annons

Att få testa manikyr och pedikyr!

Clara Sofia beauty salon

Salongen Fingers & Toes byter namn till Clara Sofia eftersom de nu gör så många fler behandlingar än bara fötter/händer, och det firade de med en nyinvigning igår eftermiddag genom ett lyxigt event i samarbete med EM Event :-) Och lyxigt var det, för vi som var inbjudna fick testa på flera olika behandlingar. Jag började med manikyr och fick riktigt fina naglar men även lätt handmassage. Sedan testade jag pedikyr för första gången, och jösses vad skönt med bubbelfotbad/skrubb/massage/filning/lackning. Och inte bara det, utan fåtöljen jag satt i var en massagestol, lyxigt värre ju :-) Min vän Lotta var med mig på eventet så nu har vi sommarfina naglar och fötter båda två, yay!

Något jag inte testade var trådning, där de tar bort fjun i ansiktet med hjälp av tråd. Men vem vet, kanske jag testar på det vid nästa besök.

Det bjöds även på ett bord fyllt av veganska godsaker och olika läskande drycker. Trots solig sommarhetta ute och värmen som blev inne i salongen vilket gjorde att vi alla var ”lätt” svettiga, haha 😉 så var det ett riktigt bra ordnat event. Härliga människor som var inbjudna och toppenservice av de som jobbar på salongen. Och med oss hem fick vi en välfylld goodiebag, mer om innehållet i nytt inlägg strax..

Stort Tack för en fantastisk eftermiddag proffsiga Emma och Marie på EM Event. Jag kommer absolut gå tillbaka till Clara Sofia Salong och fixa naglar och fötter framöver :-)

CE183360-1A7F-4A6B-852A-C88700AD58C05317AE9A-5EB7-4541-8EDA-C8F32EE64D12

 

Annons

Att känna sig såå trött men oxå såå glad!

Nu är jag extremt trött i ögonen och ska sova, men jag vill bara säga att jag ikväll varit på ett riktigt bra skönhetsevent där jag fick både manikyr och pedikyr, skriver mer om eventet imorgon :-)

Och igår bokade vi en resa till Italy i sommar, lycka! Mer om den resan snart, fullt upp med att hitta bra boenden etc. Letar och googlar överallt, på alla sidor som går, haha :-)

Så en glad men väldans trött Helena 😉
2ED4F179-5D65-4311-A6D5-C10F1D7D275B

annons