Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 39 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, tankar, foton, resor, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Adventskalender, lucka 3! Vinn Geggamoja

Tävling, vinn, Geggamoja, blogg, fotohella, allt för föräldrar

Tredje advent är här och det är dags att öppna lucka nummer 3 i min adventskalender. Även denna gång en toppenvinst :-) I samarbete med Geggamoja har en av er chans att vinna Pingvinen Edvin och en valfri mössa.

Söta pingvinen Edvin är Geggamojas nya maskot med en höjd på ca 30 cm. Fyllning är 100% av återvunnen polyester och utsidan av veolur med randig bomullstrikå på magen. Mössan på bilden här nedanför har ett värmande och mysigt fleecefoder. Utsidan av 100% ekologisk bomull. Geggamoja har både fodrade mössor och tunna mössor i mängder av härliga ränder, mönster, färger och former. Och de är verkligen en favorit här hemma hos barnen :-)

Geggamoja skapar en fantastisk mix av sköna och praktiska kläder som också är snygga. Men även annat som gosedjur. Kläderna tillverkas till stor del av tyger i ekologisk- och GOTS-certifierad bomull. Mjuka, sköna material såsom trikå, college och velour av hög kvalitet. Se nedanför bilderna hur du gör för att tävla :-)

 

Geggamoja

05C343CE-A82E-46F0-BD0E-90530D80244E

Tävling: Nämn med ett ord vad du tänker på när du hör Geggamoja, och skriv gärna vem du vill ge Pingvinen Edvin och mössan till?

Vinst: En person vinner gosedjuret pingvin Edvin och en valfri mössa från Geggamoja. Tävlingen avslutas på onsdag 20/12 kl 08.00 och vinnaren presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till! :-)

 

 

Annons

Vinnarna av en Glossybox/Manbox är..

Och så var den andra tävlingen i min adventskalender avslutad, där två av er hade chans att vinna antingen en Glossybox eller Manbox. Jag drog lott den här gången och vinnarna blev:

Elin (vinner en Glossybox)

Petra (vinner en Manbox)

Stort Grattis till er två, jag mailar er strax om den info jag behöver, och till er andra – den tredje luckan öppnas på söndag :-)Glossybox

Annons

Hur svårt kan det va?!

Haha, alltså hur kan det bli så här varje år?!

Barnen är faktiskt rätt taggade varje år när vi ska ta julkort, men efter att jag tagit några bilder så spårar det alltid ur :-) Grimaser, bus, kittlar varandra och lilleman blir såå trött. Och inte på ett enda kort sitter de och ler och tittar in i kameran samtidigt, gaah, haha :-) Men visst det är charmigt också, att det händer något i bilden. Och så min kära man då som lite lätt skulle hålla upp en filt som bakgrund, det var såå jobbigt för hans armar, hahaha! Det är vår familj det :-)

Men jag menar, hur svårt kan det va att titta in i en kamera 😉
368D8E67-644B-48A8-A5A8-313C952FB6B3

Annons

Adventskalender, lucka 2! Vinn Glossybox och Manbox

Tävling, vinn, julkalender, Glossybox, Manbox, blogg, fotohella, allt för föräldrar

Helt otroligt att det redan är 2:a advent, snart jul ju :-) Och idag öppnar jag min andra lucka i årets adventskalender och det är i samarbete med Glossybox som är en riktigt bra prenumerationstjänst av skönhetsprodukter. En av er vinner en Glossybox och en av er vinner en Manbox, visst är det härliga vinster? Jag själv älskar att få en box med hemligt innehåll och i dessa så handlar det om skönhetsprodukter till henne och honom. Innehållet i boxarna håller en hög standard och kvalitet oavsett om det är ett litet varumärke eller en bästsäljare från någon av de större.

Så varför inte tävla om den perfekta presenten till en vän eller någon du håller kär, någon du vill ge det där lilla extra till? En box med hemligt men riktigt bra innehåll till den som vill ha inspiration, gillar skönhetsprodukter och att testa på något nytt. Se instruktioner nedanför bilderna :-)

 

The Manbox Glossybox

Tävlingfrågor: Vad kostar en 6-månaders prenumeration av Glossybox? Och vill du vinna en Glossybox eller en Manbox?

Vinst: En person vinner en Glossybox och en person vinner en Manbox (decemberboxen). Tävlingen avslutas på torsdag 14/12 kl 10.00 och två vinnare presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till!

Annons

Gordon & Paddy

Idag var vi och såg en mysig film, jag och mina barn. Wonderland Event bjöd in till galavisning av Gordon & Paddy :-) En tecknad film som har premiär på biografer den 22/12 och är 1 timme och 2 minuter lång. En perfekt film för min 5-åring, men mina äldre barn tyckte faktiskt oxå att det var en mysig film :-) En film vi tycker att ni med yngre barn absolut ska se!

På plats var även skådisarna som gjort rösterna till filmen, tex Felix Herngren och Melinda Kinnaman. Stellan Skarsgård som oxå gör en röst i filmen hade inte möjlighet att närvara. Vi bjöds oxå på gott från Bubbies och Mathem, det va mandariner, russin, propud, julmust, glögg och alla barn fick en varsin goodiebag med Smakis och böckerna om Gordon & Paddy. Och när vi gick hem fick vi mumsiga kakor. Tack för en bra anordnad biopremiär!

Handling: ”En nöttjuv härjar i skogen. Kommissarie Gordon måste fånga tjuven. Sorgligt nog är han den ende polisen i hela distriktet och tvingas stå ensam i snön och vakta hålet där nötterna stulits. Han som egentligen är bäst på att lyssna, tänka och stämpla. Om han bara hade en assistent, en liten, snabb och duktig polisassistent! Då skulle de tillsammans kunna lösa fallet.”Barnfilm, event, Wonderland event, blogg, fotohella, galavisning, mathem

annons