Kom ihåg mig

5 tips för foto på canvas

Foto på canvas har blivit väldigt populärt, och en fotoprodukt som alltmer ersätter – eller kompletterar – våra vanliga förstoringar. Du kan använda canvastavlan för att dekorera din vardagsrum, kontoret eller varsomhelst. Om du är en ägare av en restaurang eller ett hotell du kan dui montera bilderna tryckta på canvas och skapa ett konstnärlitg och autentiskt utseendet av interiören. Medan du överför bilder till canvas måste du tänka på några saker som gör att du kan få ut bästa utskriftskvalitet och en canvastavla som håller länge. .
Så – här följer 5 tips för foto på canvas.

1) Välj den bild som du tycker skulle bli en bra porträttbild. Om du har svårt att bestämma dig kan du välja ut flera foto du gillar och diskutera med företagets kundtjänst vilka bilder som fungerar bästa att trycka på canvas. På så vis kan de tala om för dig vilka foton som blir bäst på just detta material.
2) När du har bestämt foto / bilder. Titta igenom storleksalternativen för canvastavlor. Mät väggen för att fastställa en lämplig storlek för din canvastavla. Vilken storlek passar väggen och ger den ett elegant utseende? En för stor eller för liten canvastavla är ju inte kul.
3) Välj en stil av dina bilder till arbetsytan. Sök på internet och jämför priser på olika leverantörer, storlekar och utföranden.
4) Fråga tryckeriet vilken slags printer och bläck de använder för att digitalisera ditt foto på canvastavla. Ett bra bläck håller längre och nöter inte ner strukturen på dina bilder så snabbt.
5) Beställer du din canvastavla på nätet, så se till att du har koll på transportkostnaderna och leveranstiden.

Leave a Reply