Kom ihåg mig

Foto på canvas

En av de bästa presenterna du kan ge bort är enligt min mening ett foto på canvas. Oftast är bilden du kommer använda troligen ett foto taget under en av de mest minnesvärda händelserna du har delat med familj och vänner, husdjur, maka eller make och barn.
För att skapa den bästa bilden för canvas, måste du välja ett foto av hög kvalitet Företaget kan liksom inte göra en bättre canvastavla av ditt foto än kvaliteten på din egen bild; spelar ingen roll om Bildredaktörer de använder de bästa fotoredigeringsprogrammen och utrustningen på marknaden, det är orginalbilden som sätter förutsättningarna.
Missförstå mig inte. De kan försöka förbättra din bild, men det finns begränsningar. Men så länge du kan ta tillräckligt bra fotografier, kommer bildredaktörerna på företagen att kunna granska och välja bland dem, och optimera var och en för att få bästa möjliga resultat.

Canvastavla – bra bilder, ok eller dåliga

Du har tre alternativ när du skickar in ditt foto på canvas för att skapa den bästa möjliga utskriften.

De bästa bilderna kommer du att kunna lämna in kommer att resultera i högkvalitativa bilder. Nästan all typer av fotoredigering är väl lämpade på den bästa foton tagna av en professionell eller nybörjare. Detta kan bäst beskrivas som bilder som är i fokus och ämnet för skott fyller upp nästan hela bilden. Du behöver få så mycket information som möjligt så att bildredaktörer kommer att ha något att arbeta med. Så du måste ha siffrorna centrerade bör detaljuppgifter vara klart och tydligt, och skotten ska ha en bra sammansättning.

Ok foton. Ok bilder kan visa sig i bild med bra kvalitet till arbetsytan. Dessa bilder är ett steg ner från de bästa bilderna. Om man zoomar in i bilden, kan vi bara få detaljer som inte är lika skarpa som de bästa bilderna. Bildredigaren kan fortfarande använda bilden och förbättra dem, men inte alla stilar som används i digitalt tryck och redigering kan användas på ok bilder. Så ok bilderna är tagna med fokus som nästan är klar särskilt föremål för fotot, är föremål fyller upp hela bilden, och detaljer endast har medium klarhet. Några orsaker till rimligt tagit bilder omfattas av är inte centrerad när du tog bilden, det ämne du tog en bild av är alldeles för långt bort, eller om du använt en stark blixt.

Dålig bilder kommer inte att ha en tillfredställande bildkvalitet på canvas. Några orsaker till dåliga bilder är exempelvis mörka bilder av föremål, blekta bilder, diffusa detaljer, eller om du använt för dålig upplösning på din digitalkamera när du tog bilden.

Om din bild är för gammal/dålig och du verkligen vill ha just den bilden på canvas, behöver du först skicka bilden så att en bildredigerare kan ta en titt på det och berätta hur mycket de kan arbeta på den eller om de kan faktiskt jobba på det. De skulle kunna förbättra bilden men det kanske bara så långt de kan gå. Om du inte är nöjd med resultatet kan du alltid begära en återbetalning.

Leave a Reply