IMG_7510 IMG_7516 IMG_7545 IMG_7553 IMG_7583 IMG_7608 IMG_7635 IMG_7650

Här har ni lite fler bilder på fotlänken som jag köpte. Visst är det snyggt? 😀 Jag har börjat älska det., man kan ha den både som fotlänk och armband. Vad tycker du va snyggast?
Det har varit en fantastisk dag med massa sol här i Barcelona, det är så ovant att kunna njuta så mycket i vardagen.

Jag börjar dock känna att jag behöver lite vänner, har bara hängt med Kevin i en vecka… så jag tror att det är dax för mig att gå ut och skaffa mig lite vänner. Börjar känna mig ensam och nästan lite uttråkad, vilket inte är bra. Men alla vet ju att det är viktigt med vänner i sin omgivning. Jag ser fram emot att träffa nytt folk som jag kan hänga med! 😀

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Annelie

    Superfin jumpsuite, var har du köpt den? :)

    URL:

Lämna en kommentar