WIIIIIE!!! 😀
Jag älskar när livet går bra. Nu har jag bokat mitt första modelljobb här i Spanien. Det är för det spanska blocket kan man säga. Jag är sjukt nervös för att göra detta jobbet, inte bara för sakens skull utan för att vi ska spela in en video. hmm, jag som skådespelare? jag kan inte ens dra en vit lögn utan att alla ser att jag ljuger… ska bli kul att se hur det här går.
Jag har inte fått de exakta datumen än, men jag har fitting på söndag morgon.
Hahah dock så drog jag en lögn när jag var på castingen och det var att jag har en storlek mindre än vad jag faktiskt har. hahha, jag har satt mig själv i skiten. Vad ska jag göra om jag står där på fittningen och inte ens får upp byxorna över knäna? vi får se vad som händer.

önska mig lycka till.

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: erica

  Det kommer säkert gå jättebra. Lycka till!

  URL: http://nej
 2. Postat av: Lotta

  Ojoj! Inga tapas och drinkar denna helg?

  URL:
 3. Postat av: Mia

  Grattis vad kul…..
  Säkert kommer det att gå bra.
  Tänk på alla de gånger du stod framför kameran under TopModel inspelningen.
  Du om någon bör ju ha vanan inne, både med rörliga och icke rörliga bilder.
  Skulle det vara något med storleken kanske du kan dra till med att du har den storleken i Sverige men
  att det kanske är annorlunda storlekssystem i Spanien? Ett S plagg i ett land kan vara mindre än ett S plagg i ett annat land dessutom, beroende på olika mallar de använder när de gör plaggen.
  Det fixar du galant Ellinor.

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Gud det har du helt rätt i! Tack så mycket för tipset. Det ska jag säga. ❤❤

   URL:

Lämna en kommentar