Vad händer med mig?
Jag känner mig som värsta känslosamma vraket och jag har inte ens mens.

Jag vet inte riktigt vart jag har mina känslor jut nu, jag vet bara att något tynger ner mig. Jag är typ rädd för min framtid samtidigt som jag känner mig obekväm med mig själv men samtidigt så stämmer inte de känslorna. Men det jobbigaste är att jag är svartsjuk…?

Jag har aldrig varit svartsjuk förut, det är något som inte funnits i min värld. Men nu, nu har jag fått för mig att bli svartsjuk på en tjej som Kevin skriver till. What? Vad är det med mig? Jag har ingen anledning till att vara svarits. Men framförallt så är det inte likt mig att vara det. Den här tjejen är en helt vanlig tjej som Kevin jobbar med kan man säga. Det finns verkligen ingen anledning för mig att vara svartsjuk men ändå så är jag det? Som sagt, första gången någonsin och det är inte alls likt mig. Det ända jag vet är att det är fett jobbigt, jag känner dessutom att jag inte kan kontrollera det, haha.

Nu när jag har känslan i mig så förstår jag faktiskt er där ute som tycker att det är sjukt jobbigt att vara svartsjuk. Det är så tråkigt att folk ska behöva vara svartsjuka för det är bara något som står i vägen. Det ger varken dig eller din partner något att vara svartis. Jag kan bara tipsa er om en sak och det är samma sak som jag säger till mig själv just nu: släpp det, det är bara du själv som får det jobbigt. Plus att det oftast bara sitter i tankarna.

Nu ska jag släppa det.
Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Linnea

    Förstår hur det känns, var likadant till mitt ex, har aldrig varit det heller innan. Men lite svartsjuka är bra för då visar man att man bryr sig om och inte vill förlora den. Sen behöver det inte gå till överdrift! :) lita på Kevin ni är super fina tillsammans

    URL:

Lämna en kommentar