P1012080 P1012087 P1012097

God dag igen!

Det blev häng hemma hos Emma. Fick lite nya bilder som Oscar Jettman tog på mig och Josefine Forsberg, så nu sitter jag och går igenom dem, riktigt coola!

Snart måste jag röra mig hemåt och fixa mig, för ikväll ska jag och Kevin på middag hos pappi! 😀 😀

Love och Kärlek, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Nika

  Hej tänkte bara skriva att om du fortfarande känner dig tom och nere utan att veta varför och det fortsätter, så ta det på allvar. Du kan ha världens bästa omgivning och känna att du borde vara lycklig och brukar vara det. Men det kan vara en depression. Den kan komma som en blixt från ingenstans bokstavligen. Utan någon större anledning.Det hände mig.jag var till och med nykär när det hände och var egentligen obeskrivligt lycklig. Men något inom mig var inte rätt. Jag kände mig tom, nere och all min livslust var som bortblåst, men det kom gradvis, i början kunde jag känna mig uppåt Imellanåt men det blev värre. Det tog tid innan jag ens insåg att det kunde vara en depression för jag kunde aldrig tänka mig att Jag skulle få det (är en glad person som älskar livet) men jag började tillslut läsa om depression och insåg att det stämde in läskigt mycket. Äter medicin nu och det hjälper. Men när du har skrivit just att du känner dig tom, nere och ingen lust och du vet inte ens varför så lät det väldigt likt en depression. Iallafall om det inte försvinner. Depression försvinner inte och man behöver hjälp. Så om du fortfarande känner att något inuti känns fel. Ta det på allvar. Och om det skulle vara depression så ta hjälp annars gräver man sig själv ner djupare. Ville bara att du ska veta så att du inte går runt och mår dåligt och tror att ditt tankeställare är fel och borde ändras för att göra dig lyckligare. Är det en depression spelar det inte så stor roll om man försöker vara glad, då är det ett ämne som fattas i hjärnan och det behöver fyllas på. Hoppas du inte har det men om du känner igen dig så kolla upp det! Har du frågor får du gärna skriva :) till vevve92@hotmail.com Kram :)

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Åååh Tack så jättemycket för att du bryr dig o vill hjälpa. Ja det är inge kul så blir det inte bättre så lovar jag dig att kolla upp det.
   Kram!!! ♡♡♡

   URL:

Lämna en kommentar