Sponsorer 2012/2013

Goodiebag 2012/2013

20121103-065621.jpg

Tidningen Vi Föräldrar, en av mina favorittidningar med både underhållning och fakta. Jag gillar att de har en dietist som får utrymme.

KRAV aprikoser från Saltå Kvarn. Innehåller mycket järn, något som både mammor och barn har ett stort behov av. Saltå Kvarn har så mycket bra produkter och jag är en storkonsument av dinkelmjölet.

Vitaminwater och nyckelring från Glaceau (CocaCola). Inga sötningsmedel i dessa drycker, utan socker men i betydligt mindre mängd jämfört med läsk.

Amningsinlägg från Pigeon, en lite lyxigare broderad variant. De har även hjälpmedel för bäckenbottenträning.

Haklapp, sked och reflex från HIPP. Här finns det en mängd bra barnmatsrecept, dessutom kan du rådfråga kockarna och dietist om barnmat.

Funktionsstrumpor från Reebook med VibeTech-stötdämpning. Hela 3 st strumpor i snygga färger. Hur sköna som helst.

Ekologiskt shampoo och balsam för mamma och baby från Clearlife. Jag har testat det själv under ett par veckor och är väldigt nöjd, känns så mycket bättre med ekologiska skönhetsprodukter.

Ett vackert änglasmycke från Lagnöviken. De har även namnsmycken i Plexiglas, riktigt snygga! Här kommer jag inom kort att beställa namnsmycken, ska bara bestämma mig först…

Klistermärken från Snippgympa. Gilla dem på Facebook så kommer du ihåg att knipa!

Dessutom tävlade jag ut en JollyMotion under barnvagnsjoggen. Här kan du läsa mer om när jag testade den.

Här har jag monterat fast den, mamman blev jätteglad över de nya träningsmöjligheterna.

Stort tack till Linas Matkasse som sponsrade min matlagningskurs. Deras barnkasse är min absoluta favorit och jag har varit kund sedan jan 2013

Det största tacket vill jag ge Familjeliv som hjälpte oss med marknadsföringen. Utan Familjeliv hade vi aldrig nått ut till mammorna!

Nya företag 2013:
Tidningen Hälsa & Fitness
Weleda
Vitamin Well
Ellas Kitchen
Skånemejerier
Oatly

team Mikael Saksi

One thought on “Sponsorer 2012/2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *