Maghjälpen

Vill du få tajtare mage och bättre hållning?

Maghjälpen är ett 8 veckors individuellt anpassat kost- och träningsprogram. Det passar både dig som är nybliven mamma som behöver veta hur du kan komma igång med träningen som det passar dig som misstänker att dina magmuskler inte läkt ihop ordentligt efter graviditeten.

Du kommer att få personlig hjälp, där träningsprogram och recept noga utarbetas efter dina behov. Till recepten kommer du få veta hur du kan anpassa maten efter dig, ammande eller inte, samt övriga familjemedlemmar om du så önskar.

Varje vecka återkopplar du till mig om din kost och träning och jag ger dig alltid personlig feedback.

 

Jag svarar på dina mailfrågor inom 48 timmar.

Välkommen att höra av dig för mer information till: elminasaksi@gmail.com
Pris för 8 veckor: 1850 kr inkl moms

 

 

 

2 thoughts on “Maghjälpen

  1. Hej! Jag har precis fått reda på att jag är gravid. Fick reda på det för några dagar sedan :) men jag har alltid gjort mycket magövningar och tränat mycket men ej under den perioden vi har försökt att bli gravida (i3mån) Nu när jag ska börja träna igen, vad ska jag tänka på och kan jag göra samma och lika många magövningar som förut. Brukade göra ca 100 om dagen i samband med gym. Mvh / lycklig tjej :)

    1. Stort grattis! De första 16 veckorna kan du träna så som du brukat göra. Menar du 100 repetitioner? 100 situps då?

      Fokusera redan nu på kontaktövningar för mage och bäckenbotten, det har du nytta av under hela graviditeten och tiden efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *